Vi välkomnar en ny kund inom belysningsbranschen

Svealight är ett renodlat b2b-företag inom belysningsbranschen med fokus på led för både inom och utomhusmiljöer. Vi har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med belysningsföretag där vi gått in och optimerat framförallt den administrativa delen, och likadant har det varit med Svealight.

Fokus på led paneler och lysrör

Likt våra tidigare kunder så erbjuder man ett väldigt brett sortiment av produkter fast med några väsentliga skillnader. Här är det kontor och industri belysning som utgör den mest väsentliga delen av affärsverksamheten. Led panel används framförallt inom kontorsmiljöer och offentliga lokaler med fördelen att de avger ett jämnt fördelat ljus per kvadratmeter. Led panelerna används även en del i privata hushåll men Svealight har valt att endast fokusera på företagsförsäljning till skillnad från våra tidigare klienter. Lysrör är en annan produkt man satsar mycket på och här är det mestadels lager och fabriker som utgör den viktigaste kundgruppen.

Belysningsföretag underskattar administrationen

Det är många företag inom belysning om stirrar sig blinda på de tekniska aspekterna och  ljusmätningar som kräver mycket tid och fokusering för att sticka ut på den hårt konkurrensutsatta marknaden. Därför är det en stor fördel för företag som kan dra fördel av att ”outsourca” denna tråkiga del som ändå är viktig för varje verksamhet. De flesta företag gynnas av detta oavsett dess storlek.